Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Miért érdemes minket választani?

Kőmegmunkálás terén több mint 30 éve vagyunk jelen a piacon, kőmegmunkáló műhelyünk pedig a legkülönfélébb igényeket is képes kielégíteni. Kezdetben kandalló burkolatokat készítettünk természetes kövekből, úgy mint mészkő, márvány, vagy éppen gránit. Az évek során pedig igyekeztünk folyamatosan szélesíteni a termékpalettánkat, így jöttek be az ablakpárkányok, kő asztallapok, valamint a monolitok is. 

 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy már több mint 1 000 elégedett vásárlót tudhatunk magunkénak. Vannak céges megrendeléseink is, közülük a legnagyobb, állandó partnerünk a Technical kandalló, akik számára természetes kőből készült kandalló burkolatokat gyártunk.

 

 

Mi a RockGardennél kizárólag egyedi, és megismételhetetlen termékeket készítünk, forgalmazunk. Márvány és gránit asztalaink megrendelés alapján készülnek, ahol a forma, szín és felhasznált anyagok mind a Te saját stílusodra vannak igazítva, így biztos lehetsz abban, hogy ezt nem fogod viszontlátni az IKEA-ban.

Monolitjaink természetes kőből vannak, így ez már önmagában garantálja az eredetiséget, hiszen nincs két egyforma erezet, rétegződés egy ilyen anyagnál, legyen az mészkő, márvány, vagy akár ónix. Ezen felül pedig kérheted természetes, vagy polírozott felülettel is, a forma pedig szintén egyénre szabható nálunk, ami a magyarországi piacon egyedülálló.

 

Vásárlóként mi is szeretjük az ilyen, és ehhez hasonló engedményeket, ezért ezt szerettük volna Nektek is elhozni, így a fent említett értékhatáron túl, minden egyes nem akciós terméket, illetve rendelést ingyen szállítunk házhoz.