Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Mindig is lenyűgöztek minket a természeti látványosságok, különösen a kövek, és a sziklák. Ezért úgy gondoltuk, miért is ne lehetne ezeket elhozni a kertbe, vagy akár nappaliba. Szeretnénk olyan élményt biztosítani vásárlóinknak, amit biztos nem találnak meg a szomszéd kertjében, ugyanis természetes kő termékeink egyediek, és megismételhetetlenek. Ezzel a célkitűzéssel indítottuk el családi vállalkozásunkat, ami teljes mértékben magyar kézben van.

 

Több mint 30 év tapasztalattal rendelkezünk a piacon. Kőmegmunkáló műhelyünkben  kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozunk, és szakértő csapatunk odaadással, szeretettel és precizitással készíti el a kőből formált mestermunkákat. Legnagyobb partnerünk a Technical kandalló, akinek már több száz természetes kő kandallóburkolatot gyártottunk le. Márvány és gránit asztalainkat egyedi megrendelés alapján készítjük, különleges formák, anyagok és színek közül lehet választani. Ezek a termékek pedig lehetővé teszik, hogy vásárlóink kreativitásukat és saját stílusukat kifejezve valósítsák meg egyedi elképzelésüket, ugyanis nálunk minden részlet teljesen személyre szabható.

Mindig követjük a legfrissebb trendeket, sőt diktálni is szeretjük azokat, ugyanis jelenleg kínálatunkban található mészkő, márvány, gránit, és speciális ónix kősziklák (monolitok) egyedülállóak a magyar piacon. Természetes kő termékeink tartósságot és időtállóságot garantálnak, amelyek hozzájárulnak a kertek hosszú távú szépségéhez és fenntarthatóságához. Emellett beltéren is egyaránt biztosak lehetünk abban, hogy egy életre választunk magunknak kiegészítőket az otthonunkba.

Munkánk során mindig az egyediségre és a minőségre helyezzük a hangsúlyt. Bízunk benne, hogy kínálatunkban megtalálod az álmaidhoz illő természetes kőkülönlegességeket, amely varázslatot csempész majd otthonodba. Ha kérdésed lenne vagy személyre szabott ajánlatot szeretnél kérni, lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailen keresztül. 

 

Köszönjük, hogy elolvastad rövid bemutatkozónkat, és reméljük, hamarosan Téged is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetünk !